Onze specialiteiten

Ambachtelijke Producten

Hier een aantal eigen geproduceerde producten, volgens geheel eigen receptuur, waarmee men zich kan onderscheiden. Het is het proberen zeker waard...

Boeren Schouderham
Dit is een ham die een overheerlijke ambachtelijke smaak heeft. 'Een echte eerlijke ham'. Zeer geschikt voor croissanteries, cateraars etc. Tip: broodje warme beenham met beenhamsaus.

Boeren Achterham
Net zoals de Boeren Schouderham proeft u de ambachtelijke smaak.

Touwgeknoopte Rollade
Gekruid met heerlijke kruiden en ambachtelijk met de hand op touw geknoopt. We hebben verschillende soorten rollades o.a runder rollade, varkens rollade, half om half rollade, gevulde rollade en kip rollade, in elk gewenst gewicht.

Rookworst
Tijdens de winter maanden mag dit niet ontbreken bij de stamppot. Gerookt op beukenspaanders. Is zowel grof als fijn in alle gewichten te verkrijgen. Onze rookworst is ook lekker op een pistolet met honing-mosterdsaus.

Spareribs
Kant&klaar product met een overheerlijke marinade. Mag niet ontbreken bij een buffet of barbecue.

Gebraden Gehaktbal
Om een receptuur te bedenken voor een neutrale bal die voor iedereen lekker is, valt niet mee. Het is ons gelukt, een overheerlijke ambachtelijke bal te maken. Een kant&klaar product.

Ouderwets gerookte Buikspek
Door ons droog gezouten en op beukenspaanders en iets turf gerookt. Verkrijgbaar in, met of zonder zwoerd, dobbelsteen of gesneden. Verpakt naar wens.

Filet American
Gemaakt van 100% mager rundvlees.

Gebraden Rosbief
Een mager stuk rundvlees, licht gebraden en gekruid volgens eigen recept.

Zoals aangegeven is dit een kleine greep uit ons ambachtelijk assortiment. Zo hebben we nog een tal van producten, die u zeker geproefd moet hebben. Vers vlees bewerken en portioneren wij ook in elke gewenst gewicht en naar smaak......

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op