Over ons

Kruize Vleeswaren is een vleeswaren vers groothandel die sinds 1978 in Twijzel is gevestigd. Wij leveren voornamelijk in het noorden.
Chris Kruize heeft veel ervaring opgedaan in dit vak en is voor zich zelf begonnen en uitgegroeid tot een succesvol vleeswaren groothandel, met een groot gedeelte eigen geproduceerde, op ambachtelijke wijze, vleeswaren assortiment.

Door steeds meer vraag naar onze eigen ambachtelijke vleeswaren, zijn wij in 1998 verhuisd naar ons nieuwe pand in Twijzelerheide, wat een verdubbeling van de werkruimte opleverde en uiteraard voldoet aan alle HACCP-normen. Dagelijks werkt het Kruize team en personeel vol met passie en energie om aan de behoeften en vraag van zijn afnemers te kunnen voldoen.

Naast ons groot assortiment vleeswaren, doen wij ook in vers vlees. Wij kunnen u van alle soorten vlees voorzien; rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees, maar ook kalkoen, kip, wild en gevogelte. Daarnaast hebben we voor de pizzeria en shoarmazaken ons assortiment uitgebreid. Van A tot en met Z hebben wij in ons assortiment, waarvan veel producten ook zelf geproduceerd worden.

Ook hebben wij een zeer uitgebreid assortiment binnen- en buitenlandse kaassoorten, salades, marinades en sauzen.

Voor geheel verzorgde barbecue en gourmet kunt u bij ons terecht. Verhuur van grote en kleine barbecues incl. gas, voor grote en kleine partijen.

Kortom, teveel om op te noemen. Voor de mogelijkheden, bent u altijd welkom in ons bedrijf of neemt u contact met ons op.

Bij ons is kwaliteit voor een betaalbare prijs en een goede service heel erg belangrijk!!

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op